Syns bättre i Kivra

Skräddarsy kundernas upplevelse i vår portal för avsändare. Du kan presentera ditt företags visuella identitet och leda dina kunder vidare – till hemsida, sociala medier, telefon eller andra prioriterade kontaktvägar. Avsändarprofilen är helt enkelt ett bra sätt att ge dina kunder en bättre upplevelse. I portalen kan du dessutom se statistik för dina utskick och skapa kampanjer.

Så anpassar du företagets profil

Avsändarportal - GodEl case

Steg 1 - Skaffa portalen kostnadsfritt

Allt du behöver göra är att kontakta oss på avsandare.support@kivra.se, så får du en inloggning till portalen och kan göra som GodEl.

"Avsändarsidan är ett bra sätt för oss att komma närmare våra kunder i Kivra. Med några enkla inställningar i portalen ser vi en ökad trafik till inloggat läge samtidigt som vi löpande kan peka kunderna till rätt platser för självhjälp eller direktkontakt med oss."

Adam Lodin, Online manager på GodEl.

senderhomegrey

Steg 2 - Ändra bakgrundsbild

Logga in på Sender Portal > Klicka på Avsändarprofil i menyn

Klicka på bakgrundsbild för att ladda upp bilder som png, jpg eller jpeg. Du lägger enkelt till bilder genom drag and drop. Välj bilder för både mobil (640x360px) och datorskärm (1200x240px).

Kom ihåg att spara när du är nöjd. Tack vare förhandsvyn kan du pröva dig fram i lugn och ro. Inget syns förrän du sparar!

sender home buttonsgrey

Steg 3 - Lägg till kontaktvägar

Gå till Kontaktvägar > Välj mellan telefonnummer, e-post och länk

Välj upp till fyra kontaktvägar i olika kombinationer. Exempelvis telefon, e-post eller länkar som leder till hemsida och sidor i sociala medier. Du får också tydliga val i en rullmeny som visar vad länkarna ska heta – Vanliga frågor och svar, Skriv till oss, Chatta med oss eller något annat. I exempelvyn ser du hur det blir när det publiceras.

Saknar du din logotyp i Kivra?

Ikon föreställande en person med en hjärtsymbol.

Logotypen syns tillsammans med ditt företagsnamn i Kivra. För att lägga till en logotyp maila oss på avsandare.support@kivra.se så hjälper vi dig komma igång.

Ikon föreställande två tomma bildrutor som är placerade omlott.

Innan du gör det rekommenderar vi att du kikar i vår guide. Där beskriver vi vad du behöver tänka på när det gäller till exempel storlek och format.

Guide

Hjälp med att komma igång?

Vill du ha hjälp på traven eller har en annan fråga som rör tjänsten?