Full version only available in Swedish. Translations will follow within shortly.

Nå ut till dina kunder

Med Kivra har du chansen att nå ut till två av tre svenskar. I en kanal som de själva har valt och tycker om. Och ännu enklare blir det med våra smarta tjänster: formulär, chatt, kontaktvägar och verktyget Campaigns.

Interagera direkt

I Kivra kan du interagera med kunder, anställda och småföretagare på nya, smarta sätt.

Ta chansen att räta ut kundernas frågetecken direkt med smarta tjänster som Campaigns, Formulär, Chatt och Kontaktvägar. Tjänster som går snabbt kan komma igång med - inga tidskrävande implementationer.

Med kommunikationstjänster i Kivra har du chansen att får du nöjdare och mer lojala kunder, samtidigt som du kan avlasta kundtjänst och spara resurser.

Forms

Forms

Enkel fråga eller hel undersökning? Återkoppling vid en bokning eller feedback på ett erbjudande? Med tjänsten Formulär öppnar du upp för tvåvägskommunikation och kan samla in värdefull återkoppling. De kan skickas ut fristående eller tillsammans med andra utskick, t.ex. en kallelse till ett vårdbesök kombineras med ett hälsoformulär inför besöket.

sender home buttonsgrey

Kontaktvägar

Hantera kundernas frågor när de dyker upp. Kontaktvägar ger dina kunder ett enkelt sätt att komma i kontakt med företaget direkt i Kivra. Via verktyget Sender Portal lägger du in exempelvis e-post, telefon eller länk till Mina sidor, utan att kunderna behöver logga in på nytt.

Digitalisera kommunen med Kivra

Chat

Koppla en automatiserad chatbot till företagets utskick. På så sätt kan kunderna snabbt få svar på vanliga frågor, direkt i Kivra. Chatten är ett enkelt och smidigt sätt att göra kunderna nöjda – samtidigt som du avlastar kundtjänsten på samma gång.

campaigns guidelines examplesgrey

Campaigns

Ett ovärderligt verktyg i det dagliga marknadsarbetet. I verktyget, som du når via Sender Portal, kan du hantera företagets utskick. Producera, segmentera och administrera alla aktiviteter. Här kan du tidsbestämma kampanjer, segmentera på personnummer och leda kunderna vidare.

Bild på PC och en hand som pekar på skärmen. Om Digitala försändelser i Kivra.

Nå 5.6 miljoner personer med oss

Vi är det självklara valet, vad du än vill nå fram med. Av våra över 5.6 miljoner användare har 99 procent varit aktiva de senaste tre månaderna. Med oss kan du bland annat skicka brev, fakturor, lönebesked, bokningar, signeringar och kvitton.

Logotyp för SBAB.

SBAB når kunder och anställda

Satsningen med Kivra ligger i linje med vårt uttalade fokus på hållbarhet. Med Kivra minskar vi miljöbelastningen samt ökar tillgängligheten och säkerheten i våra kundutskick.

Elizabet Jönsson, Privatmarknadschef på SBAB

Fler sätt att förbättra kundupplevelsen

Puff betaltjänst partnersida

Betaltjänster

Erbjud olika betalningsalternativ

När ni skickar fakturor i Kivra kan ni låta kunderna välja betalningsform, utifrån vad de själva föredrar. ni kan enkelt komma igång med Swish som alternativ till bankbetalning. Dessutom finns det möjlighet att erbjuda flexibla datum och delbetalning.

Läs mer

senderhomegrey

Skapa kampanjer och få koll på statistik

Få insikter om utskick

Sender Portal hjälper er att synas ännu bättre i Kivra. I sender portal kan ni skapa kampanjer, se statistik, uppdatera kontaktuppgifter och skräddarsy företagets visuella identitet. Här styr ni företagets närvaro i Kivra.

Läs mer

Puff typningar partnersida

Anpassa era budskap

Anpassa era budskap

I Kivra kan du typa dina utskick utifrån dokumenttyp. På så sätt ger du skräddarsy användarupplevelsen. Det går också att göra utskicken mer engagerande genom att skapa responsivt innehåll, så att upplevelsen anpassas i kundernas dator eller mobil.

Läs mer

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig?

Kontakta oss så hjälper vi dig med din digitala kommunikation!