Anpassa din Kivra

Anpassa din Kivra som du vill ha det. Hantera avsändare, tjänster, uppladdningar och notifieringar.

Hantera avsändare

Ikon föreställande ett kuvert.

Du kan själv anpassa ditt innehåll i Kivra. Om du inte vill ha utskick från en viss avsändare så kan du välja att stänga av det som inloggat på Kivra under inställningar.

Dela brevlåda

Ikon föreställande tre cirklar som en sammanlänkande.

Du kan dela din Kivra om du vill att någon annan ska ta del av eller hantera din post. I inloggat läge kan du skicka en inbjudan till den du vill dela din Kivra med. Du får då en säkerhetskod som denne behöver för att acceptera delningen.

Notifieringar

Ikon föreställande en gammal ringklocka.

Du notifieras när du får något nytt i Kivra. Via e-post och pushnotiser. Du får också påminnelser om oläst post och ohanterade fakturor. Hur du vill ha notifieringar kan du ställa in så det passar dig. Det gör du som inloggad på Kivra, under inställningar.

Hantera tjänster

Ikon föreställande reglage justerbara i höjdled.

Precis som med avsändare kan du välja vilka av Kivras funktioner du vill använda. Aktivera tjänster som kvitton och betalning för att få ut mer av din Kivra.

Kivra+

Ikon föreställande reglage justerbara i höjdled.

Med Kivra+ kan du ladda upp fler livsdokument, fota av och betala pappersfakturor och skapa dina egna kategorier. Kivra som du är van vid, men ett litet extra plus i kanten.

Du kan dela brevlåda

I Kivra kan ni hjälpas åt att hantera digital post. Perfekt i ett gemensamt hushåll. Eller för att stötta någon närstående som är ovan med det digitala. Eller står helt utanför digitaliseringen.

Du kan ladda upp dina viktiga dokument

Med uppladdningar kan du samla dina egna livsdokument i Kivra, inte bara sånt som andra skickar till dig. Perfekt för anställningsavtal, besiktningsdokument, köpekontrakt och andra viktigheter.

Vanliga frågor

  • Kan jag justera notifieringar och påminnelser?

  • Kan jag ladda upp dokument i Kivra?

  • Hur delar jag min Kivra?

  • Jag vill ha papperspost från ett företag, hur gör jag?