Anpassa din Kivra

Lär dig mer om hur du kan anpassa din Kivra så som just du vill ha den. Hantera avsändare, tjänster och notifierignar.

Ikon föreställande ett kuvert.

Hantera avsändare

Vår förhoppning är att du vill ta emot allt digitalt. Men du kan själv anpassa ditt innehåll i Kivra. Om du inte vill ha utskick från en viss avsändare så kan du välja att stänga av det som inloggat på Kivra under inställningar.

Ikon föreställande tre cirklar som en sammanlänkande.

Dela brevlåda

Genom att dela din Kivra med exempelvis din sambo så kan denne ta del av och hantera din post. Ett sätt att ge alla berörda tillgång till viktig information och betalningar. I inloggat läge kan du skicka en inbjudan till den du vill dela din Kivra med. Du får då en säkerhetskod som denne behöver för att acceptera delningen.

Läs mer om delad brevlåda

Ikon föreställande en gammal ringklocka.

Notifieringar

Du notifieras när du får något nytt i Kivra. Via e-post och pushnotiser. Du får också påminnelser om oläst post och ohanterade fakturor. Hur du vill ha notifieringar kan du ställa in så det passar dig. Det gör du som inloggad på Kivra, under inställningar.

Ikon föreställande reglage justerbara i höjdled.

Hantera tjänster

Precis som med avsändare kan du välja vilka av Kivras funktioner du vill använda. Aktivera tjänster som kvitton och betalning för att få ut mer av din Kivra.

Ikon föreställande en fyrkant med markerade hörn och en horisontell linje tvärs igenom, som ska symbolisera att något scannas.

Uppladdning

Har du viktiga dokument som du önskat du fått i Kivra. Du kan välja att själv ladda upp dem i Kivra. Så får du allt viktigt på samma plats.

Har du specifika frågor om ditt konto i Kivra?

Har du ett företag?

Du vet väl att ert företag också kan få post i Kivra. Då skaffar ni en företagsbrevlåda. Pappersfritt och alltid tillgängligt.

Vanliga frågor

  • Kan jag justera notifieringar och påminnelser?
  • Kan jag ladda upp dokument i Kivra?
  • Hur delar jag min Kivra?
  • Jag vill ha papperspost från ett företag, hur gör jag?