Kivra uppladdningar

Gem, klamrar och pärmar i all ära. Vore det inte enklare att samla precis alla viktigheter digitalt? Lite så tänkte vi när vi skapade vår uppladdningstjänst. Att driva företag innebär många papper, och alla får plats hos oss. Ladda upp direkt i appen!

Varför ladda upp
hos oss?

Det är ingen brist på uppladdningstjänster för företag – behövs verkligen en till? Vi tycker det! Har ni redan allt annat i Kivra? Underlätta för ert företag och samla allt på samma ställe.

Allt på samma ställe

Avlasta minnet. Får du redan brev och sånt i Kivra kan det vara skönt att ta klivet och samla resten av livet i samma app.

Krypterat och tryggt

Vi krypterar ditt innehåll och lagrar det i Sverige. Bara du kommer åt dina grejer, om du inte väljer att dela det med någon.

Perfekt för sånt du vill ha kvar i framtiden

Garantier eller bokföringsunderlag – vissa papper behöver du arkivera länge. Allt du laddar upp hos oss ligger kvar tills du själv tar bort det.

Bankvalv

Som ett bankfack i fickan

Så säkert är det. När du laddar upp dina grejer i Kivra blir det enkelt att förvara viktigheter på ett lättillgängligt men tryggt sätt. Bara du kommer åt ditt innehåll, som krypteras och lagras i våra system i Sverige.

Vad kan ni ladda upp?

Företag brukar ha papper nog att fylla många bokhyllor med pärmar fyllda till bredden. Ladda upp papperna hos Kivra istället. Ni kan exempelvis ladda upp:

Använd denna ikon vid mörkgrön temafärg

Bokföring

Håll koll på böckerna – ladda upp alla kvitton och andra relaterade papper på Kivra och underlätta bokslutet.

Används exempelvis för puffBlock när vi använder tema (theme) när bakgrunden är mörkgrön (theme primary)

Kontrakt & avtal

Tappa inte bort kontrakten och håll koll på avtalen. Få bättre koll med grejerna i Kivra.

Använd denna ikon vid mörkgrön temafärg

Intyg

Intyg från kurser och utbildningar hamnar ofta på hög, i lådor eller i undantagsfall inramade och upphängda. Ladda upp dom i Kivra istället och håll koll på kompetensen i företaget.

Så här enkelt är det

web uppladdningar hurdetfungerar v2
Ikon föreställande ett finger som klickar på en skärm.

Fota av ditt dokument

Inga konstigheter. Logga in, gå till menyn på startvyn, klicka på "Uppladdningar" och därefter "Ladda upp". Ta en mobilbild eller välj en befintlig bild eller fil.

Ikon föreställande ett dokument som skickas.

Dela dokument från andra appar

Det är enkelt att flytta över viktigheter till oss. Vill du dela ett dokument från din mail, dina bilder eller “mina sidor” där du är kund? Klicka på den inbyggda dela-funktionen i mobilen och välj Kivra.

Kom igång med Kivra Företag Plus i er företagsbrevlåda

Skaffa en Företagsbrevlåda och aktivera sedan Kivra Företag Plus i app eller på webb under inställningar