Kommunikationsval

Vi utvecklar ständigt nya funktioner för att skapa relevanta interaktioner mellan er och era kunder. Hör gärna av er till oss om ni vill vara med och testa någon funktion.

Kontaktvägar partnersida Kivra företag

Kontaktvägar

Gör det lätt för kunder och användare att nå er! I Sender portal kan du lägga till kontaktvägar som gör det lättare för besökare att nå er via till exempel e-post, telefon eller kanske en länk till er chatt direkt från Kivra. Era kunder kommer inte längre att behöva gå in och ut ur sina appar för att hitta kontaktuppgifter.

Sender home partnersida Kivra företag

Avsändarprofil - skapa ert hem i Kivra

Skräddarsy ditt företags närvaro i Kivra genom att anpassa avsändarprofilen i enlighet med er grafiska identitet. Lägg till en logotyp, bilder för vy på mobil och dator, samt olika kontaktvägar så når dina användare företaget direkt från Kivra. Varför inte gå in på Kivra och klicka dig runt? Du upptäcker snart vilka som skapat sin egen profil och skillnaden som besökare.

Chat

Chat

Varför inte lägga befintlig chatbot direkt i Kivra? Effektivt för att minska på tryck på supporten med svar på vanliga frågor och svar. Snart finns även möjlighet att integrera en mänsklig chat. Chattfunktionerna testas nu av ett antal företag, vill du vara ytterligare en av dem? Hör av dig till oss på mailto:avsandare.support@kivra.se

Varför inte använda Kivra som kommunikationskanal?

Har du frågor och vill komma igång?

Kontakta oss redan idag på mailto:avsandare.support@kivra.se