Nå era hyresgäster digitalt

Med Kivra skickar ni era avier snabbt, säkert och digitalt. Ni vet att de kommer fram utan trassel och att öppningsgraden är oöverträffad. Vår portal ger er konkret statistik och en tydlig överblick över era utskick. Nå Kivras 5.5 miljoner användare redan idag!

Utskick och kommunikation

Vill ni skicka avier till hyresgäster, lönebesked till era anställda eller information till företag i era lokaler? Kivra är det smidigaste sättet att göra det på.

Avier

Hyrasavier och medlemsavgifter kan skickas ut månatligen, kvartalsvis – eller vilken tidsperiod ni än föredrar – Kivra erbjuder full valfrihet.

Kommunicera med företag

Hyr ni ut lokaler till företag? Ni kan skicka avier och information till dem genom Kivra. Över 120.000 företag och företagare är anslutna till Kivra – nå dem alla redan idag!

Ett första steg för Bostaden Umeå

Bild som visar Bostaden Umeå i illustration

Bostaden Umeå tog ett stort steg på sin digitaliseringsresa när de började skicka alla hyresavier i Kivra.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för våra hyresgäster, och att då kunna skicka hyresavin i Kivra – där de också kan betala – var ett naturligt steg och lösning för oss på vår digitaliseringsresa. (...) Vi är väldigt nöjda över hur snabbt och smidigt vi kunde komma igång med Kivra. Vi upplever redan att det är en bättre betalningsmoral nu.

Laila Sjögren-Byström, ekonomihandläggare Bostaden Umeå

Helt ärligt tror jag inte att vi har fått några som helst negativa reaktioner. Många är istället positiva till att de kan betala sin hyra på ett snabbt och smidigt sätt.

Anna Öhman, ekonomihandläggare, Bostaden Umeå

Sveriges högsta öppningsgrad

Bostad

Öppningsgraden av utskick i Kivra är oöverträffad. Kombinera det med våra 5.5 miljoner användare är Kivra det mest effektiva sättet att kommunicera med era hyresgäster och bostadsrättsinnehavare.

Bästa sättet att nå människor var genom tjänsten Kivra - för då kunde vi också se att de tagit del av informationen.

Syle Bogiqi, marknadschef på Varbergs Bostad

Lätt att komma igång

Att komma igång med Kivra är superenkelt! Beroende på vad ni vill skicka finns det olika vägar att ta – här är tre av dem.

Försändelser
Ikon föreställande två personer som binds samman av två pilar i olika riktningar, för att visa att personerna kan dela information.

Kontakta er Integrationspartner

Skickar ni redan brev, fakturor eller annat genom en integrationspartner kan ni kontakta dem så hjälper de er igång.

Ikon föreställande ett dokument, till exempel ett lönebesked.

Aktivera i ert lönesystem

Om ni vill skicka ut lönespecifikationer genom Kivra kan ni enkelt aktivera det i ert nuvarande lönesystem. Kivra är anslutna till alla stora lönesystem i Norden.

Läs mer
Ikon föreställande kvinna.

Kontakta oss direkt

Ni kan alltid kontakta oss direkt så hjälper vi er att komma igång.

Kontakta oss

Get started with Kivra

Get in touch and we'll help you get started!